Štamparija AD Graf i ove godine, kao što je to činila i proteklih godina, kroz svoj rad na različitim vrstama tiska trudi se da promoviše Bosnu i Hercegovinu i Visoko, uz želju da što više ljudi upozna ljepote naše prekrasne domovine.

Ovog puta, pred novogodišnje praznike koji nam uskoro dolaze, štamparija AD Graf donosi veoma zanimljivu ponudu kalendara za sve grupe i pojedince, u kojima su na različite načine promovirane sve ljepote Bosne i Hercegovine.

Šarolika ponuda sadrži vjerske kalendare, u kojima ćete pronaći fotografije džamija i vjerskih objekata, od onih najstarijih, do onih sa novijim datumom gradnje. Zatim, tu su i kalendari prirode koji sadrže ljepote Bosne i Hercegovine, a nastali su kroz rad fotografa sa naših područja, jer AD Graf želi da kroz upoznavanje ljepota koje nas okružuju promovira i talentovane, mlade ljude iz Bosne i Hercegovine.

Svakako u sklopu ove ponude pronaći ćete i druge kalendare, kroz koje ćete moći upoznavati različite sadržaje za različite skupine građana i pojedince.

Dugogodišnja tradicija i kvalitet garant su vašeg zadovoljstva, stoga ne propustite da pronađete svoj kalendar u ovogodišnjoj ponudi štamparije AD Graf, koja se trudi da svojim kupcima pruži što bolju uslugu i što bolji finalni proizvod.

Više o ponudi kalendara možete pronaći na zvaničnoj facebook stranici AD Graf, a na kojoj se možete upoznati i sa cjelokupnom ponudom ove visočke štamparije kroz fotogalerije.

Pronađite svoj kalendar, kontaktirajte nas i postanite dio naše velike AD Graf porodice.